سفارش تبلیغ
صبا ویژن

Samsunga80

نظر
زولا چیست؟ هر آنچه که باید از بازی Zula بدانید

حتما برای شما هم پیش آمده که در وب سایت‌های مختلف، بیلبوردهای خیابانی یا حتی متروهای شهری با تبلیغات بازی زولا مواجه شده باشید؛ اگر شناخت کافی از این بازی تیراندازی ندارید و به دنبال تجربه‌ی یک بازی رایگان هستید، شاید بهتر باشد که اطلاعات بیشتری از Zula کسب کنید.

اگر به بازی‌های ویدیویی علاقه داشته باشید، قطعا می‌دانید در سال‌های اخیر عناوین رایگان یا همان Free to Play بسیار زیادی منتشر شده‌ و جامعه‌ی بزرگ و قابل توجهی را تشکیل داده‌اند. معمولا روند این دسته از بازی‌ها طوری است که باید به صورت چندنفره و آنلاین آن‌ها را تجربه کنید؛ همین مسئله، پتانسیل زیادی را در اختیار توسعه دهندگان بازی‌ها قرار داده تا بتوانند سبک‌های مختلفی را در این بستر، تولید کنند.

علاوه بر این موضوع، اهمیت نگاه به ورزش های الکترونیکی باعث شده که بازی زولا نیز، سرمایه گذاری بزرگی را در این بخش انجام دهد. طبق گزارش های منتشر شده این بازی آنلاین، در چند سال فعالیت خود، بیش از 250 میلیون تومان جوایز نقدی و غیرنقدی به کاربران خود اهدا کرده است.

این روند با برگزاری مسابقات ویژه نوروز ادامه یافت و هم اکنون مسابقات هفتگی این بازی در جریان است که کاربران با شرکت در آن می توانند، برای کسب جایزه 10 میلیون تومانی در هر هفته تلاش کنند.

برگزاری مسابقات حرفه ای به این شکل در کشور باعث می شود که بازی های ویدئویی به سمت حرفه ای شدن پیش برود و شاهد پیشرفت بازیکن های ایرانی در این حوزه در سطح جهان باشیم.

یکی از ژانرهایی که از دهه‌های قبل بین بازیکنان ایرانی به محبوبیت رسیده، تیراندازی اول شخص است که به لطف عناوینی مانند Counter-Strike همواره از جایگاه خوبی بین بازی های ایرانی بهره می‌برد؛ البته چنین چیزی تنها محدود به کشور ما نیست و تیراندازی اول شخص یا همان First Person Shooter یکی از پرطرفدارترین سبک‌های بازی‌های ویدیویی در سراسر جهان به شمار می‌رود.

حالت مبارزه تیمی در بازی زولا

به زعم خیلی از بازیکنان زولا، مد مبارزه تیمی یا همان Team Deathmatch محبوب‌ترین حالت موجود در این بازی به شمار می‌رود. اگر بخواهید وارد بخش مبارزه تیمی شوید، پیش از هر چیزی باید بدانید که باید در قالب دو تیم 8 نفره (در مجموع هر دو تیم، 16 نفر) در مقابل یکدیگر قرار بگیرید. البته در برخی از نقشه‌ها، تعداد بازیکنان تا 12 نفر محدود می‌شود که در چنین شرایطی، دو تیم 6 نفره وارد میدان نبرد خواهند شد. شما می‌توانید برای حالت مبارزه تیمی در بازی زولا سقف امتیاز تعیین کنید؛ امتیازات می‌توانند در محدوده‌ی 50 الی 200 قرار بگیرند که توسط بازیکن معین می‌شود. علاوه بر تمامی مسائل، این امکان هم وجود دارد که در صورت دلخواه، تعیین کنید با کدام دسته از سلاح‌ها وارد مبارزه شوید؛ برای مثال می‌توانید تنها از شاتگان‌ یا فقط از نایف (چاقو) برای از بین بردن نفرات تیم حریف، بهره ببرید. همان طور که از حالت Team Deathmatch انتظار می‌رود، اگر یک بازیکن در جریان مبارزات کشته شود، بعد از چند ثانیه مجددا ریسپان شده و به جریان مبارزه بازمی‌گردد.

نقشه‌های قابل استفاده در مد مبارزه تیمی:

حالت مبارزه تیمی بازی Zula را می‌توانید در نقشه‌های گودال، برج دختر، تهران، پرسپولیس، نمروت، شهر گالی پلی، کشتی، کارخانه، پاریس، دریاچه، شهر قدیمی، بندر، کارگاه، پناهگاه، مرکز شهر، ایستگاه مترو، تالار عروسی، خارج از شهر، پارکینگ و کافی نت تجربه کنید.

حالت تحت تعقیب در بازی زولا

حالت تحت تعقیب را به عبارتی می‌توان همان Wanted Mode دانست. در این مد، تعداد بازیکنان از دو الی شش نفر قابل انتخاب بوده و یکی از بازیکنان، به عنوان شخص تحت تعقیب انتخاب می‌شود؛ در ادامه، سایر بازیکنان باید تلاش خود را به کار بگیرند تا شخص تحت تعقیب را از پای دربیاورند. بازیکنی که موفق به این کار شود، خودش به کاراکتر تحت تعقیب تبدیل شده و این بار سایر بازیکنان باید به دنبال کشتن او باشند. این روند تا جایی ادامه پیدا می‌کند که امتیاز یکی از پلیرها به میزان مد نظر برسد (این امتیاز می‌تواند از عدد 150 الی 1500 متغیر باشد و توسط بازیکنان تعیین می‌شود). مدت زمانی هم که برای این حالت در نظر گرفته، از 10 الی 30 دقیقه است.

نقشه‌های قابل استفاده در مد تحت تعقیب:

نقشه‌های پرسپولیس، فاولا، کارخانه، پاریس، دریاچه، شهر قدیمی، کارگاه، پناهگاه، مرکز شهر، ایستگاه مترو، تالار عروسی، خارج از شهر و کافی‌نت، مپ‌هایی هستند که می‌توانند میزبان حالت تحت تعقیب در بازی Zula باشند.

حالت خرابکاری در بازی زولا

به گفته‌ی سازندگان بازی Zula، حالت خرابکاری یا همان Sabotage در این بازی اصلی‌ترین مد به شمار می‌رود. به دنبال همین ادعا هم، در طول این چند سالی که بازی زولا منتشر شده، استقبال بازیکنان از این حالت بیشتر از سایر حالت‌ها بوده است. همچنین، در بسیاری از مسابقات بازی زولا، برگزارکنندگان ترجیح می‌دهند تا از حالت خرابکاری برای رقابت‌ها استفاده کنند که همه‌ی این‌ها، دال بر محبوبیت قابل توجه حالت خرابکاری در بازی Zula است.

در این مد هم دو گروه به نام‌های گلادیو و زولا در مقابل یکدیگر صف‌آرایی می‌کنند که هر یک از آن‌ها می‌توانند متشکل از یک الی هشت بازیکن باشند. تیم گلادیو وظیفه دارد تا در یکی از نقاطی که در نقشه مشخص شده، بمب را به کار بیاندازد و در طرف مقابل، تیم زولا وظیفه می‌یابد تا برای خنثی کردن این بمب طی مدت زمان محدودی، هر اقدامی که لازم است را انجام دهد. با این حال، اگر پیش از کار گذاشتن بمب، هر یک از تیم‌ها بتواند تمام اعضای گروه مقابل را بکشد، به عنوان تیم برنده معرفی خواهد شد.

بازیکنان می‌توانند حالت خرابکاری را از پنج الی پانزده راند به دلخواه خود بازی کنند اما به طور معمول، به مانند آن چه که در بیشتر مسابقات رسمی بازی زولا اتفاق می‌افتد، مد خرابکاری در 10 راند برگزار می‌شود و مدت زمان آن هم به انتخاب خودِ بازیکنان، از یک دقیقه و 45 ثانیه تا پنج دقیقه متغیر خواهد بود.

نقشه‌های قابل استفاده در مد خرابکاری:

همان طور که اشاره شد، حالت خرابکاری در بازی Zula از محبوبیت و اهمیت زیادی برخوردار است که برخی از نقشه‌های این عنوان، در وهله‌ی اول برای این مد طراحی شده‌اند که از جمله‌ی آن‌ها می‌توان به مپ‌های فاولا، شهر قدیمی و کمپ پناهندگان اشاره کرد. علاوه بر این نقشه‌ها، می‌توانید این حالت را در یویوان، تالار عروسی و کافی‌نت هم تجربه کنید.

بازی Zula

حالت قتل عام در بازی زولا

یکی دیگر از حالت‌های موجود در بازی زولا، مد قتل عام نام دارد. در این حالت، هیچ تیمی وجود ندارد و بازیکنان به صورت کاملا انفرادی باید تلاش کنند تا به صورت تک نفره خود را به عنوان بهترین مبارز معرفی کنند. مدت زمانی که می‌توانید در این حالت به نبرد مشغول شوید، از 10 الی 30 دقیقه قابل انتخاب خواهد بود و هر بازیکنی که امتیاز او به 25 یا 50 یا 100 برسد، به عنوان پیروز میدان معرفی خواهد شد. بنابراین، پرواضح است هر بازیکنی که بیشترین تعداد Kill یا همان کشته را تا پایان بازی به دست آورد، به عنوان برترین بازیکن در جایگاه اول قرار می‌گیرد.

نقشه‌های قابل استفاده در مد قتل عام

این حالت انفرادی در بازی زولا را می‌توانید در مپ‌های فاولا، پاریس، دریاچه، کمپ پناهندگان، تالار عروسی، خارج از شهر، کافی‌نت، شهر قدیمی و مرکز شهر بازی کنید.

حالت اسکورت در بازی زولا

حالت اسکورت یا همان مد محافظت کردن را شاید بتوان متفاوت‌ترین بخش از بازی زولا دانست. در این حالت هم بازیکنان در دو تیم گلادیو و زولا تقسیم می‌شوند و باید در مسیر حرکت یک خودرو، در مقابل یکدیگر صف‌آرایی کنند. تیم گلادیو موظف است که خودرویی را از نقطه A به نقطه‌ی B برساند و تیم زولا هم باید در این مسیر، مانع از به هدف رسیدن تیم گلادیو شود.

این حالت حداقل در سه راند برگزار می‌شود و تیمی که به دو پیروزی دست یابد، برنده خواهد بود؛ نکته‌ی جالب توجه در حالت اسکورت بازی Zula این است که در هر راند، وظیفه‌ی تیم‌ها دقیقا ‍180 درجه تغییر می‌کند تا شرایط عادلانه‌تری حاکم بر این رقابت باشد. حداقل زمان ممکن انتخابی در مد اسکورت پنج دقیقه بوده و هر تیم می‌تواند متشکل از یک الی هشت بازیکن باشد.

نقشه‌های قابل استفاده در مد اسکورت (محافظت کردن)

یکی از مهم‌ترین نکات جالب توجه در این حالت، تعداد نقشه‌ای است که می‌توانید این مد را در آن تجربه کنید. به دلیل روند کاملا متفاوتی که حالت اسکورت در پیش می‌گیرد، تنها نقشه‌ای که به بازیکنان اجازه‌ی اجرای این حالت را می‌دهد، نقشه‌ی دریاچه است.

 

حالت مسابقه حذفی در بازی زولا

این مد را می‌توان کاملا مشابه حالت خرابکاری دانست؛ با این تفاوت که دیگر خبری از بمب نیست و هر تیمی که بتواند زودتر تمام اعضای یک تیم را از بین ببرد، به عنوان پیروز میدان نبرد، معرفی خواهد شد. هر بازیکنی که در هر راند از این رقابت کشته شود، دیگر زنده نخواهد شد و در راند بعدی به مسابقه بازخواهد گشت. دیگر نکته‌ی جالب توجه در رابطه با این مد، این است که اگر تا پایان زمان تعیین شده تمام بازیکنان یکی از تیم‌ها کشته نشده باشد، تیمی که بازیکن بیشتری دارد به عنوان برنده‌ی آن راند انتخاب می‌شود. زمان مسابقات هم از 2 دقیقه 15 ثانیه الی 5 دقیقه، متغیر خواهد بود و توسط خود بازیکن‌ها تعیین می‌شود. تعداد بازیکنان در هر تیم می‌تواند از یک الی هشت نفر متغیر باشد؛ به عبارتی دیگر حداکثر 16 بازیکن در دو تیم هشت نفره می‌توانند در حالت مسابقه حذفی بازی زولا شرکت کنند و به رقابت با یکدیگر بپردازند. مسابقه‌ی حذفی در 5، 10 یا 15 راند برگزار می‌شود.

نقشه‌های قابل استفاده در مد مسابقه حذفی:

این نقشه‌ها عبارت‌اند از: برج دختر، تهران، پرسپولیس، نمروت، شهر گالی پلی، کشتی، کارخانه، پاریس، دریاچه، شهر قدیمی، بندر، کارگاه، پناهگاه، مرکز شهر، ایستگاه مترو، تالار عروسی، خارج از شهر، پارکینگ، کافی‌نت و گودال

حالت شکار رییس در بازی زولا

مد شکار رییس در بازی Zula یکی از چالش‌برانگیزترین حالت‌های این عنوان به شمار می‌رود. در شکار رییس دو تیم 8 نفره در مقابل یکدیگر قرار می‌گیرند و یکی از بازیکنان هر تیم، به عنوان رییس انتخاب می‌شود. رییس تیم ترور به رنگ زرد و رییس تیم سیتی به رنگ آبی خواهد بود و در طول مبارزه می‌توانید آن‌ها را با استفاده از این رنگ‌ها شناسایی کنید. برای امتیازگیری و پیروزی در مد شکار رییس، حالت‌های زیر اتفاق می‌افتد:

  • اگر بازیکن رییس تیم حریف را بکشد: یک امتیاز
  • اگر رییسی، رییس تیم مقابل را از بین ببرد: دو امتیاز
  • اگر یک بازیکن معمولی (غیر رییس) بازیکن دیگری را بکشد: صفر امتیاز!

بنابراین باید تمام تلاش خود را به کار بگیرید تا رییس تیم مقابل را به کشتن دهید. شرط بازگشت به بازی رییس هم این است که او بتواند در طول بازی به صورت مداوم بازیکنان حریف را بکشد. در غیر این صورت، نوار ریسپاون او خالی می‌شود و ممکن است که دیگر به بازی برنگردد.

نقشه‌های قابل استفاده در مد شکار رییس:

برای تجربه‌ی بخش شکار رییس می‌توانید از نقشه‌های محبوبی مثل برج دختر، تهران، پرسپولیس، کشتی، کارخانه، پاریس، پناهگاه، مرکز شهر، ایستگاه مترو، تالار عروسی، خارج از شهر، گودال استفاد کنید.

بازی زولا

دسته‌بندی سلاح‌ها در بازی Zula

بدون شک یکی از مهم‌ترین ویژگی‌هایی که هر بازی تیراندازی باید داشته باشد، تنوع سلاح‌‎های آن است. سازندگان بازی زولا تمام سعی و تلاش خودشان را به کار گرفته‌اند تا بتوانند با ایجاد دسته‌بندی مناسب برای سلاح‌ها، بازی را از این لحاظ از دام یکنواختی خارج کنند. یکی از نکات جالب توجهی که در مورد سلاح‌های بازی زولا وجود دارد، این است که شاهد چند سلاح ایرانی در این بازی هستیم و بازیکنان می‌توانند با استفاده از این تفنگ‌های قدرتمند، پا به میدان نبرد بگذارند:

  • فاتح
  • شاهر
  • خیبر
  • M902

اسامی نقشه‌های بازی زولا

همان طور که در بخش حالت‌های بازی Zula مطالعه کردید، این عنوان دارای نقشه‌های متفاوتی است که هم از لحاظ بصری و هم در روند بازی، سعی در ایجاد تنوع دارد. این نقشه‌های عبارت‌اند از:

  • کافی نت
  • گودال
  • سالن عروسی
  • شهر گالی پلی
  • پناهگاه
  • ساخت و ساز
  • بندر برفی
  • کارگاه الوار
  • برج دختر
  • دریاچه
  • کشتی
  • بندر قبرس
  • ایستگاه مترو
  • اردوگاه پناهندگان
  • نمروت
  • پارکینگ
  • پاریس
  • پرسپولیس
  • شهر قدیم
  • کارگاه
  • تهران
  • خیابان

سیستم مورد نیاز بازی زولا برای اجرا در کامپیوترهای شخصی

در حال حاضر عناوین آنلاین و حتی رایگان زیادی برای پلتفرم PC وجود دارد اما از آن جایی که راه‌اندازی یک کامپیوتر با سخت‌افزاری قدرتمند هزینه‌های سنگینی را روی دست کاربر می‌گذارد، از این رو بسیاری از توسعه‌دهندگان سعی می‌کنند تا بازی‌های خود را به گونه‌ای بهینه‌سازی کنند که بسیاری از بازیکنان بتوانند با رایانه‌های شخصی میان‌رده هم این بازی‌ها را تجربه کنند. بازی زولا هم در همین دسته از بازی‌ها قرار می‌گیرد. سازندگان Zula ضمن حفظ گرافیک قابل قبول و همچنین ویژگی‌های بصری نسبتا خوب، بازی خود را طوری بهینه‌سازی کرده‌اند که حتی پی‌سی‌های پایین‌رده هم موفق به اجرای آن‌ها می‌شوند. با این حال، بدیهی است که هر چقدر سیستم قدرتمندتری داشته باشید، بازی زولا را با جزئیات بیشتر و گرافیکی بهتر تجربه خواهید کرد:

حداقل سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی زولا

  • سیستم عامل: ویندوز 7 / 8 / 10 نسخه‌ی 32 بیتی
  • CPU (پردازنده): دو هسته‌ای 2.4 گیگاهرتز (Dual Core 2.4 GHz)
  • رم: 2 گیگابایت
  • کارت گرافیک: Intel HD Graphics 4000 / AMD Radeon R5 M320
  • فضای مورد نیاز هارد: 4 گیگابایت برای دانلود / 5 گیگابایت برای نصب

سیستم پیشنهادی برای اجرای بازی Zula

  • سیستم عامل: ویندوز 7 / 8 / 10 نسخه‌ی 64 بیتی
  • CPU (پردازنده): دو هسته‌ای 3.0 گیگاهرتز (Dual Core 3.0 GHz)
  • رم: 4 گیگابایت
  • کارت گرافیک: Intel HD 520 / Radeon R7 M260
  • فضای مورد نیاز هارد: 4 گیگابایت برای دانلود / 6 گیگابایت برای نصب

به خاطر داشته باشید که به‌روزرسانی کارت گرافیک و نصب نرم‌افزارهای مربوط به اجرای بهینه‌ی بازی‌های ویدیویی روی رایانه‌های شخصی، می‌تواند تجربه‌ی بهتری از بازی زولا را برای شما رقم بزند.

بازی زولا چه حجمی از اینترنت را مصرف می‌کند؟

یکی از مهم‌ترین دغدغه‌هایی که علاقه‌مندان به بازی‌های آنلاین و چندنفره در ایران دارند، به مقدار حجم مصرفی از اینترنت مربوط می‌شود. با توجه به اینکه اینترنت‌های نامحدود با سرعت بالا و پینگ قابل قبول در ایران هزینه‌های سنگینی دارد، خیلی‌ها به دلیل همین مسائل قید تجربه‌ی عناوین آنلاین را می‌زنند اما چنین چیزی نمی‌تواند در مورد بازی Zula صدق کند.

با توجه به این که سرورهای این عنوان تماما داخل ایران هستند، به راحتی می‌توانید با معمولی‌ترین سرعت و پینگ هم موفق به تجربه‌ی بازی زولا شوید؛ آن هم بدون هیچگونه دردسر! از طرفی دیگر، همین مسئله این امکان را به وجود آورده تا تمام کاربران زولا از داخل ایران بتوانند این بازی را به صورت نیم‌بها تجربه کنند. بنابراین، اگر فکر می‌کنید که Zula هم مانند بسیاری دیگر از عناوین آنلاین میزان حجم مصرفی اینترنت و پینگ شما را به چالش می‌کشد، سخت در اشتباه هستید؛ با توجه به امکاناتی که برای بازیکنان ایرانی زولا فراهم شده، بعید به نظر می‌رسد که کاربری از این لحاظ به مشکل بربخورد.

مسابقات بازی زولا

چند سالی می‌شود که ورزش‌های الکترونیک در دنیا، از جایگاه ویژه‌ای نزد عموم برخوردار هستند. اگر به خاطر داشته باشید، فینال مسابقات جهانی بازی Dota 2 رکورد بیشترین جایزه‌ی نقدی را در بین تمامی مسابقات ورزشی تاریخ در سال 2019 میلادی از آن خود کرد. از همین رو به راحتی می‌توان به پتانسیل حضور بازی‌های ویدیویی در بستر مسابقات ورزش‌های الکترونیکی، پی برد. بازی زولا هم از جمله عناوینی به شمار می‌رود که در چند سال اخیر پا به این عرصه گذاشته هر ساله تعداد توجهی از بازیبازها و تیم‌ها، برای موفقیت و کسب رتبه در مسابقات بازی Zula پا به میدان رقابت می‌گذارند.

برای مسابقه دادن در بازی زولا محدود به یک یا دو دوره رقابت نیستید و سالیانه مسابقات متنوعی به صورت مرتب برگزار می‌شود که می‌توانید در آن‌ها شرکت کنید و توانایی‌های خودتان را محک بزنید و جوایز نقدی چشمگیری را از آن خود کنید. این مسابقات به دو دسته‌ی داخلی (داخل ایران) و خارجی (در سطح بین الملل) تقسیم می‌شوند.

مسابقات داخلی بازی Zula

  1. مسابقات لیگ قهرمانان زولا: این مسابقات به زعم بسیاری مهم‌ترین رقابت در این بازی به حساب می‌آید و به صورت فصلی برگزار می‌شود. تیم‌هایی که می‌خواهند در این رقابت حساس حضور پیدا کنند، لازم است پیش از این، در مسابقات لیگ زولا شرکت کنند و پس از کسب موفقیت‌های لازم، بلیط ورود به مسابقات لیگ قهرمانان زولا را دریافت کنند.
  2. جام ایران: یکی از مهم‌ترین دوره رقابت‌ها در بازی زولا که مختص به بازیکنان ایرانی داخل کشور می‌شود، جام ایران نام دارد. این مسابقه، در پایان هر سال برگزار می‌شود و شاید جالب باشد که بدانید از لحاظ ظرفیت تعداد شرکت کنندگان، بالاترین میزان را دارد. در جام ایران زولا 512 تیم می‌توانند با یکدیگر به رقابت بپردازند تا در نهایت رتبه‌ی اول، به جایزه‌ی بزرگی که مقدار آن پیش از آغاز مسابقات اعلام خواهد شد، دست یابند.
  3. مسابقات لیگ زولا
  4. مسابقات ویژه بانوان: امکان حضور آقایان در این مسابقات تحت هیچ شرایطی وجود ندارد.
  5. مسابقات هفتگی: این مسابقات به صورت دوره‌ای، طی پنج هفته‌ی متوالی انجام خواهد شد.

مسابقات خارجی بازی Zula

  1. جام جهانی
  2. جام بین قاره‌ای

توجه داشته باشید که نفرات برتر مسابقات داخلی، برای شرکت در مسابقات جهانی زولا اعزام خواهند شد.

نسخه‌ی موبایل بازی زولا

در حال حاضر بازی زولا فقط و فقط برای رایانه‌های شخصی (سیستم عامل ویندوز) در دسترس قرار دارد و خبری از عرضه‌ی آن روی کنسول‌های بازی نیست. البته اگر از طرفداران انجام بازی روی موبایل‌های هوشمند هستید، باید بدانید که نسخه‌ی موبایل بازی زولا به زودی برای این پلتفرم عرضه خواهد شد. این بازی هم اثری رایگان (Free to Play) بوده و بازیکنان می‌توانند از تجربه‌ی آن در هر لحظه و هر مکان، لذت ببرند.

آمار تعداد بازیکنان Zula

دلایل بسیاری وجود دارد که باعث شده بازیکنان زیادی بازی زولا را به بسیاری دیگر از عناوین تیراندازی آنلاین ترجیح دهند که از جمله‌ی آن‌ها می‌توان به سیستم مورد نیاز متوسط و اینترنت نیم‌بها و همچنین سرورهای داخلی این بازی اشاره کرد. بر اساس آخرین آماری که از سوی مهدی جهانگیری، مدیر محصول زولا در ایران طی کنفرانس سورنا گیمز در بهمن ماه 1399 اعلام شد،حدود 700 هزار کاربر فعال در ایران  مشغول تجربه های بازی زولا هستند  شاید برایتان جالب باشد که بدانید بیشترین رده‌ی سنی بین کاربران این بازی را بازیکنان بین 24 تا 34 سال تشکیل داده‌اند.

دانلود و ثبت نام در بازی زولا

با توجه به این که بازی زولا به صورت کامل برای کاربران ایرانی و عرضه‌ی رسمی در کشورمان بومی‌سازی شده، انجام اقدامات مورد نظر در منوی این بازی کاملا ساده خواهد بود. با این وجود، اگر برای دانلود بازی زولا یا ثبت نام در این عنوان هنوز ابهامی دارید،